Ştefan Radu a fost inclus în echipa etapei a XXVI-a din Italia

Fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a fost inclus în echipa etapei a XXVI-a a campionatului italian, după prestaţia avută în partida cu Pescara, scor 2-0, în care a marcat un gol.

124 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu a fost inclus în echipa etapei a XXVI-a din Italia

Ştefan Radu a fost inclus în echipa etapei a XXVI-a din Italia (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Radu a primit patru stele în urma evoluţiei din această rundă, informează site-ul goal.com

Echipa etapei a XXVI-a din Serie A este următoarea: Handanovici (Internazionale Milano) - Lichtsteiner (Juventus Torino), De Sciglio (AC Milan), Radu (Lazio Roma), Torosidis (AS Roma) - Schelotto (Internazionale Milano), Conti (Cagliari), Pjanici (AS Roma) - El Shaarawy (AC Milan), Livaja (Atalanta Bergamo), Eder (Sampdoria Genova).

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a înscris primul său gol în campionatul Italiei, luni seară, în meciul de pe teren propriu cu Pescara, scor 2-0, contând pentru etapa a XXVI-a din Serie A. Radu, integralist la Lazio, a înscris în minutul 29, cu un şut puternic de la 20 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici