Steliano Filip: Ne dorim să întoarcem rezultatul cu Steaua, dar e un scor cam greu de atins

Fundaşul echipei Dinamo, Steliano Filip, a declarat, miercuri, că îşi doreşte remontarea scorului din partida tur a semifinalei Cupei României - Timişoreana cu Steaua, scor 2-5, însă a precizat că o victorie la trei goluri este greu de obţinut.

61 afișări
Imaginea articolului Steliano Filip: Ne dorim să întoarcem rezultatul cu Steaua, dar e un scor cam greu de atins

Steliano Filip (Imagine: Răzvan Lupică / Mediafax Foto)

"Ne dorim să întoarcem rezultatul, e clar, dar va fi un meci foarte dificil, pentru că este o echipă foarte bună şi un scor cam greu de atins, dar pentru noi cel mai important este să jucăm cât mai bine şi să câştigăm pentru fanii noştri", a spus Filip.

Steliano Filip, alături de mijlocaşul Cosmin Matei, a vândut, miercuri, la casele de bilete ale stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, tichete de acces la meciul cu Steaua din returul semifinalei Cupei României - Timişoreana.

"Am vândut vreo 15-20. Chiar nu mă aşteptam să vând atât de multe. E prima dată când vând bilete şi sper să o mai fac. Ne dorim foarte mult să vină multă lume la stadion, să îl umple şi să facem un meci mare", a completat Filip.

Mijlocaşul Cosmin Matei se aşteaptă ca stadionul să fie plin săptămâna viitoare. "Cu siguranţă vor veni fanii, pentru că este un derbi, un meci de spectacol şi îi aşteptăm la stadion. M-aş bucura ca Dinamo să se ridice la nivelul aşteptărilor, iar pe parcursul meciului să dăm speranţe suporterilor că ne putem califica şi poate, cine ştie, o facem. Minuni se pot întâmpla, aşa cum se putea întâmpla aseară şi la Dortmund. O victorie pentru noi ar fi importantă, pentru că de aceea ieşim pe teren, să câştigăm şi aşa vom mai atenua din rezultatul amar din tu şi să sperăm că va fi o victorie cu 3-0", a adăugat Matei.

Partida Dinamo - Steaua, contând pentru manşa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, la 17 aprilie, pe Arena Naţională. În tur, "roş-albaştrii" s-au impus cu scorul de 5-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici