Steliştii Adrian Popa, Râpă, Papp şi Chipciu, supuşi unui test antidoping

Jucătorii stelişti Adrian Popa, Cornel Râpă, Paul Papp şi Alexandru Chipciu au fost supuşi, la 12 decembrie, unui test antidoping inopinat la baza de pregătire de la Mogoşoaia, informează site-ul oficial al campioanei României.

245 afișări
Imaginea articolului Steliştii Adrian Popa, Râpă, Papp şi Chipciu, supuşi unui test antidoping

Steliştii Adrian Popa, Râpă, Papp şi Chipciu, supuşi unui test antidoping (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Jucătorii au dat probe de urină şi sânge. "Controalele anti-doping conduse de ANAD au loc periodic, la toate echipele de fotbal din prima ligă, iar faptul ca jucătorii noştri au fost solicitaţi pentru a da probe după instalarea pe banca tehnică a lui Laurenţiu Reghecampf este o simplă coincidenţă. Mai mult de atât, clubul nostru a respectat întotdeauna reglementările codului mondial anti-doping", a notat sursa citată.

FC Steaua mai informează că Alexandru Chipciu şi Paul Papp sunt componenţi ai lotului de testare înregistrat al Agenţiei Naţionale Antidoping şi sunt înscrişi în programul ADAMS al Agenţiei Mondiale Antidoping (WADA), ei fiind testaţi în mod periodic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici