Stoican: Există mai multe propuneri de jucători pentru Dinamo

Antrenorul FC Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, marţi, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la plecarea în cantonamentul din Spania, că există posibilitatea ca gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să mai transfere jucători, el primind mai multe propuneri în acest sens.

306 afișări
Imaginea articolului Stoican: Există mai multe propuneri de jucători pentru Dinamo

Flavius Stoican (Imagine: Bogdan iordache / Mediafax Foto)

Stoican speră ca atacantul de 21 de ani Cristian Cherchez, transferat de la Chindia Târgovişte, să se poată integra cât mai repede în echipa sa. "Eram convins că vor ajunge toţi jucătorii, mai ales că s-a îmbunătăţit vremea. Avem un jucător nou, Cherchez, care sperăm să poată face faţă. Important este ca şi el să arate că transferul la Dinamo nu este o situaţie dificilă pentru el. În rest suntem aceiaşi care am plecat la drum. Există mai multe propuneri de jucători pentru Dinamo dar asta depinde de noi, cei care îi alegem. Trebuie să fim atenţi la calităţile fiecăruia în parte, la caracterul lor", a declarat Stoican.

Referitor la cel de-al doilea cantonament al iernii, din Spania, tehnicianul dinamovist consideră că sunt importante şi rezultatele partidelor amicale pe care urmează să le dispute: "Am mai spus că mă interesează şi victoriile în meciurile amicale, chiar dacă nu le pun pe primul loc. Aş fi dezamăgit dacă nu am câştiga, dar sunt perioade şi perioade în pregătirea unei echipe. Important este ca la începutul campionatului să continuăm pe aceeaşi linie de anul trecut. Sper să facem în continuare lucruri bune".

Dinamoviştii au plecat marţi după amiază în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii în Spania, la Marbella, acesta urmând să se desfăşoare în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

În Spania, Dinamo va susţine meciuri amicale cu MKS Korona Kielce (Polonia), Dinamo Kiev (Ucraina), Guangzhou Evergrande FC (China), IFK Goteborg (Suedia) sau FC Liubimeţ (Bulgaria) şi o partidă cu un adversar ce nu a fost desemnat încă, la 8 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici