Stoican: Ne-am atins obiectivul, mai mulţi jucători sunt în vacanţă

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că echipa sa şi-a atins obiectivul în acest sezon, clasarea pe un loc care să-i permită participarea în Liga Europa, motiv pentru care a decis ca jucătorii care au evoluat mai mult să intre în vacanţă.

79 afișări
Imaginea articolului Stoican: Ne-am atins obiectivul, mai mulţi jucători sunt în vacanţă

Stoican: Ne-am atins obiectivul, mai mulţi jucători sunt în vacanţă (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Sunt mai mulţi jucători care au jucat mai mult în acest sezon, care şi-au făcut treaba pentru Dinamo şi era normal ca ei să aibă câteva zile în plus de vacanţă, mai ales că ne-am atins obiectivul. Dinamo nu este în vacaţă, mai e un meci oficial în care vreau să-i văd la lucru şi pe jucătorii care au evoluat mai puţin. Vreau de asemenea să dau şansa şi unor tineri care sunt la clubul nostru să joace. Eu am încredere că vor ajunge fotbalişti buni", a declarat Stoican.

Tehnicianul dinamovist a mai spus că va încerca să consolideze un grup de jucători pentru sezonul următor: "A fost o tensiune mare în acest sezon, am încercat împreună cu jucătorii să o gestionăm. După meciul de la Botoşani vom încerca să ne consolidăm un grup care să ne facă mândri pentru anul viitor. Lui Cătălin Munteanu îi expiră contractul cu Dinamo, am discutat cu el şi îşi doreşte că mai joace cel puţin un an de zile, dar la Dinamo contractul lui a luat sfârşit. Când vor fi oferte concrete pentru Rotariu vor fi analizate, totul depinde doar de el".

Mai mulţi jucători dinamovişti şi membrii stafului tehnic au participat luni, la Şcoala 45, la "Ora de Dinamo", unde au acordat autografe şi au făcut fotografii cu elevii. Dinamoviştii au jucat apoi o partidă de fotbal pe terenul sintetic din curtea Şcolii 45 cu o echipă a elevilor.

Dinamo va evolua în ultima etapă a Ligii I, a XXXIV-a, în deplasare, miercuri, de la ora 18.00, împotriva echipei FC Botoşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici