Suedia este prima echipă calificată în finala mondialului de handbal masculin din Egipt

Echipa de handbal masculin a Suediei a răsturnat vineri calculele hârtiei, calificându-se în finala Campionatului Mondial din Egipt, după ce a învins Franţa, favorita specialiştilor la titlu, în prima semifinală a competiţiei.

601 afișări
Imaginea articolului Suedia este prima echipă calificată în finala mondialului de handbal masculin din Egipt

Sursa foto: profimedia

Franţa - Suedia s-a încheiat 26-32, scandinavii reuşind să răstoarne previziunile conform cărora Franţa avea cele mai mari şanse de a deveni campioană mondială în 2021. Suedia a dominat meciul de la un capăt la celălalt, „cocoşii galici” aflându-se o singură dată în avantaj, la jumătatea primei reprize.

Nordicii nu a lăsat garda jos nici un moment, având aproape tot meciul cel puţin două goluri avans. Cel mai bun marcator al Suediei şi al meciului a fost Hampus Wanne, care a înscris 11 goluri.

Suedia va juca în finală cu învingătoarea din cealaltă semifinală în care se întâlnesc Spania şi Danemarca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici