Şumudică: Cine va munci, va juca, cine nu, va sta în tribună

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, marţi, în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia prezentării sale oficiale la FC Braşov, că jucătorii care nu vor munci la antrenamente vor vedea meciurile din tribună.

118 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Cine va munci, va juca, cine nu, va sta în tribună

Şumudică: Cine va munci, va juca, cine nu, va sta în tribună (Imagine: George Filip/Mediafax foto)

"Cu siguranţă şi la Braşov voi dori acelaşi lucru, şi anume agresivitate şi sacrificiu. Şi mai am aici un alt obiectiv, acela de a aduce lumea la stadion. Îmi place să simt oamenii aproape şi vreau să cred că se va întâmpla acest lucru şi la Braşov. Jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să îşi dea viaţa pe teren. La mine nu merge altfel, cine va pune osul al treabă şi va munci, va juca, cine nu, va sta în tribună. Nu mă interesează naţionalitatea jucătorilor, ci mă interesează ce fac ei în teren. Abia aştept să încep treaba şi sunt încrezător că vom realiza ceea ce ne-am propus. Din partea conducerii am simţit că sunt dorit, sper să simt acelaşi lucru şi din partea jucătorilor şi a fanilor. Nu cred că ar putea fi altfel, dacă vor fi rezultate, pentru că numai un om nebun ar putea fi împotriva unuia care face treabă bună", a spus Şumudică.

Antrenorul a adăugat că în următoarea ediţie de campionat îşi doreşte o clasare care să îi permită participarea în cupele europene cu FC Braşov. "În momentul acesta eu mă gândesc doar să obţin cât mai mult, pentru că avem nevoie să adunăm puncte. Obiectivele însă vin de la anul, şi e normal să vrem cupele europene. Ioan Neculaie mi-a demonstrat în 15-20 de minute că îşi doreşte lucruri mari cu această echipă, iar asta m-a convins să vin. Sincer, nici nu am discutat de bani, pentru că nu m-a interesat acest aspect atunci, mă interesa doar să merg la o echipă la care se vrea performanţă. FC Braşov nu merită locul pe care îl ocupă în acest moment, aşa că îmi voi propune maxim meci de meci, indiferent de adversar. Ştiu că FC Braşov are probleme în ofensivă, dar trebuie să rezolvăm repede aceste probleme şi să îi facem să marcheze pe jucătorii pe care îi avem, altă variantă nu există în clipa de faţă. Ne vom descurca cu ce avem", a precizat tehnicianul, care luni a fost demis de la conducerea echipei Astra Ploieşti.

Marius Şumudică, al cărui angajament cu FC Braşov este valabil doi ani, îi va avea ca antrenori secunzi pe Gabi Vochin, Ioan Naghi şi Andrei Şanta, în vreme ce preparator fizic va fi Gheorghe Bărbulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici