Suporterii români pot achiziţiona bilete la finalele cupelor europene

Suporterii români care doresc să urmărească din tribune finala Ligii Europa şi a Ligii Campionilor pot achiziţiona bilete de pe portalul oficial de ticketing online deschis de UEFA, informează, joi, site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

76 afișări
Imaginea articolului Suporterii români pot achiziţiona bilete la finalele cupelor europene

Suporterii români pot achiziţiona bilete la finalele cupelor europene (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Biletele pentru finala Ligii Europa, care va avea loc pe Stadionul Naţional din Varşovia, în 27 mai (ora 21.45), se pot achiziţiona începând de astăzi până la 25 martie, de pe portalul din cadrul site-ului oficial al UEFA. Dacă cererea de bilete va depăşi numărul biletelor puse în vânzare de UEFA, se va recurge la o tragere la sorţi.

Preţurile tichetelor de acces la finala Ligii Europa sunt următoarele: categoria I - 130 de euro, categoria a II-a - 90 de euro, categoria a III-a - 65 de euro, categoria a IV-a - 40 de euro, pachet adult + copil - 80 de euro.

Pentru finala Ligii Campionilor, portalul de ticketing online va fi deschis între 5 şi 23 martie. De asemenea, în cazul în care cererea va depăşi numărul disponibil de tichete, se va recurge la o tragere la sorţi.

Preţurile tichetelor de acces la finala Ligii Campionilor, programată, în 6 iunie 2015 (ora 21.45), pe Olympiastadion din Berlin, urmează să fie anunţate de UEFA în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici