Suporterii stelişti participanţi la mitingul de sâmbătă nu vor avea acces în Complexul Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua anunţă, într-un comunicat, că suporterii care vor participa la mitingul de sâmbătă, organizat de un fost lider al galeriei steliste, nu vor avea acces în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea, "o cazarmă militară cu obiectiv specific".

324 afișări
Imaginea articolului Suporterii stelişti participanţi la mitingul de sâmbătă nu vor avea acces în Complexul Steaua

Suporterii stelişti participanţi la mitingul de sâmbătă nu vor avea acces în Complexul Steaua (Imagine: Bogdan Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

"CSA Steaua Bucureşti nu poate permite accesul suporterilor stelişti în complexul Ghencea pentru desfăşurarea unui miting din motive temeinice. În conformitate cu prevederile regulamentelor militare în vigoare, în incinta unităţilor militare/cazărmilor nu pot fi permise greve, manifestaţii, proteste sau orice întruniri de acest gen. Complexul Steaua se află sub incidenţa unei astfel de prevederi, fiind nu doar un complex sportiv, ci şi o cazarmă militară cu indicativ specific. Mai mult, instituţia noastră nu poate derula nici o formă de protocol, parteneriat sau înţelegere scrisă cu persoane nejuridice, indiferent de forma în care acestea se recomandă (de exemplu, «reprezentant al adevăraţilor suporteri stelişti»). Pentru manifestaţii desfăşurate în exteriorul perimetrului complexului Ghencea sau în împrejurimi, aprobarea desfăşurării acestora o dau organele abilitate, conform prevederilor legale. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti înţelege pe deplin dorinţa suporterilor stelişti de a-şi exprima paşnic opiniile legate de situaţia brandului Steaua Bucureşti şi a echipei de fotbal, dar nu poate veni în întâmpinarea acestora decât în condiţii de deplină legalitate", se arată în comunicatul citat.

Fostul lider al galeriei steliste Jan Pavel organizează, sâmbătă, de la ora 14.00, un miting la Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, sub deviza "Pe 24 octombrie ne luăm clubul înapoi", cu referire la gruparea de fotbal patronată de Gigi Becali.

"Fac apel ca în ultimul ceas să vă treziţi, să vă luaţi înapoi ce vă este vouă cel mai drag pe lume, Steaua Bucureşti, echipa sufletelor voastre, echipa noastră, a suporterilor adevaraţi. Misiunea va fi grea, îl contestam pe creditor, dar atenţionăm şi Armata, ea are stadionul şi baza sportivă de antrenament, dar trebuie sa aibă echipa de fotbal, ea trebuie sa aibă Centrul de copii şi juniori, întotdeauna fotbalul a ţinut şi celelalte secţii ale clubului sportiv, a venit rândul ca şi CSA să se implice pentru revitalizarea fotbalului", se arată în apelul făcut de Pavel către suporterii FC Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici