Suporterilor craioveni le vor fi verificate actele de identitate la meciul cu Dinamo

Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publică la partida Dinamo-Universitatea Craiova, din sferturile Cupei României-Timişoreana, potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, în care se menţionează că suporterilor olteni le vor fi verificate actele de identitate şi biletele pentru meci.

40 afișări
Imaginea articolului Suporterilor craioveni le vor fi verificate actele de identitate la meciul cu Dinamo

Suporterilor craioveni le vor fi verificate actele de identitate la meciul cu Dinamo (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

Potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cei peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată Stadionului Dinamo, pe traseele de sosire şi plecare ale spectatorilor, atât înainte de începerea meciului, cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.

Accesul publicului pe stadion va fi permis începând cu ora 18.45, pe bază de abonamente, bilete şi invitaţii. Jandarmeria Capitalei va crea un punct de triere în apropierea stadionului, unde suporterii craioveni vor fi controlaţi dacă au asupra lor obiecte interzise de lege; de asemenea, le vor fi verificate documentele de acces în stadion (biletul de intrare şi cartea de identitate). Suporterilor care nu vor avea asupra lor aceste documente nu li se va permite deplasarea către stadion.

Deplasarea suporterilor craioveni către punctul de triere se va face în mod individual. Deplasarea de la punctul de triere către stadion se va face în mod organizat, sub însoţirea şi protecţia Jandarmeriei.

Înaintea meciului CFR Cluj-Dinamo, scor 1-0, disputat duminică, în etapa a XIV-a a Ligii I, aproximativ 700 de suporteri dinamovişti nu au fost lăsaţi să pătrundă în sectorul rezervat susţinătorilor echipei oaspete. Fanii au fost opriţi la poarta de intrare spre sectorul oaspeţilor, deoarece nu toţi aveau buletine de Bucureşti sau de Judeţul Ilfov. Cei mai mulţi suporteri opriţi la poartă erau veniţi din judeţele limitrofe Clujului, iar unii erau susţinători ai echipei Universitatea Cluj.

FC Dinamo a anunţat că, pentru acest meci, au fost puse în vânzare 12.000 de bilete, 750 dintre acestea revenind grupării Universitatea Craiova.

Dinamo întâlneşte formaţia Universitatea Craiova, miercuri, de la ora 20.45, într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, partidă ce va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici