Surpriză. Cine este primul marcator român într-un campionat străin după reluarea meciurilor

  • Alexandru Băluţă, românul care evoluează pentru Slovan Liberec, este primul român care marchează într-un campionat străin, cel al Cehiei.
  • Alţi români care vor relua campionatul vor fi Sergiu Hanca de la MKS Cracovia şi Cornel Râpă de la Lechia Gdansk.
743 afișări
Imaginea articolului Surpriză. Cine este primul marcator român într-un campionat străin după reluarea meciurilor

Surpriz[. Cine este primul marcator român ântr-un campionat străin după reluarea meciurilor

Alexandru Băluţă, românul care evoluează pentru Slovan Liberec, este primul român care marchează într-un campionat străin, cel al Cehiei.

Băluţă a înscris pentru Liberec în partida din deplasare cu Ceske Budejovice, scor 1-0 pentru oaspeţi.

Băluţă a ajuns la 4 goluri în acest sezon pentru Slovan. Alt român din afară care a reluat campionatul este Nicuşor Stanciu, acesta pasând decisiv în meciul cu Mlada Boleslav.

Alţi români care vor relua campionatul vor fi în Polonia, Sergiu Hanca de la MKS Cracovia şi Cornel Râpă de la Lechia Gdansk. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici