Surpriză de proporţii la turneul de la Miami: Djokovici, eliminat de Haas în optimile de finală

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a fost învins, marţi, cu scorul de 6-2, 6-4, în 80 de minute, de cel mai vârstnic jucător din Top 50 ATP, germanul Tommy Haas (34 de ani), cap de serie numărul 15, în optimile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Miami.

145 afișări
Imaginea articolului Surpriză de proporţii la turneul de la Miami: Djokovici, eliminat de Haas în optimile de finală

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Haas, care va împlini 35 de ani la 3 aprilie, este cel mai în vârstă tenismen care câştigă în faţa unui număr 1 mondial în ultimii 30 de ani. Aceasta a fost a doua victorie obţinută în faţa unui lider ATP, după cea din 1999, când l-a depăşit pe americanul Andre Agassi.

Djokovici, câştigător la Miami în 2007, 2011 şi 2012, a rămas cu o serie de 13 victorii consecutive la acest turneu.

În sferturile de finală ale competiţiei din oraşul american se vor întâlni în premieră numai jucători europeni, după următorul program:

Tommy Haas (Germania, locul 18 ATP) - Gilles Simon (Franţa, locul 13 ATP);

David Ferrer (Spania, locul 5 ATP) - Jurgen Melzer (Austria, locul 42 ATP);

Tomas Berdych (Cehia, locul 6 ATP) - Richard Gasquet (Franţa, locul 10 ATP);

Andy Murray (Marea Britanie, locul 3 ATP) - Marin Cilici (Croaţia, locul 11 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici