Tabere şcolare la centrele naţionale de fotbal de la Mogoşoaia şi Buftea

Federaţia Română de Fotbal intenţionează să implementeze în perioada următoare un proiect de tabere pentru copii în centrele de pregătire ale echipelor naţionale de la Mogoşoaia şi Buftea, se arată în "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020", intrat în posesia MEDIAFAX.

275 afișări
Imaginea articolului Tabere şcolare la centrele naţionale de fotbal de la Mogoşoaia şi Buftea

Tabere şcolare la centrele naţionale de fotbal de la Mogoşoaia şi Buftea (Imagine: Ovidiu Dumitru Maniu/Mediafax Foto)

"Pentru ca adolescenţii şi copiii să intre cât mai profund în contact cu fotbalul de performanţă, FRF va organiza tabere pentru copii în Centrele Naţionale Mogoşoaia şi Buftea. Aici vor beneficia de lecţii de fotbal, cursuri despre istoria fotbalului, medicină sportivă şi nutriţie, precum şi de întâlnirea cu fotbalişti din loturile naţionale care să le vorbească despre experienţa lor fotbalistică", se menţionează în documentul amintit.

Federaţia Română de Fotbal a elaborat "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020", cu obiective precise şi detaliate pe care promite să le pună în practică. Documentul ar urma să fie prezentat membrilor afiliaţi în următoarea şedinţă a Adunării Generale a FRF, din 30 martie.

Planul realizat de FRF este structurat în jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintită: calificarea echipei naţionale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020, creşterea substanţială a numărului de practicanţi şi de persoane implicate în fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin şi a futsalului (creşterea performanţei echipelor naţionale), construirea unei culturi organizaţionale care să devină suport pentru performanţa sportivă şi creşterea atractivităţii şi a vizibilităţii jocului de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici