Ţălnar: Negoiţă mi-a spus că îmi va respecta contractul până la final

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu acţionarul Ionuţ Negoiţă în ceea ce priveşte viitorul său şi a primit promisiunea că îi va fi respectat contractul până la final.

143 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Negoiţă mi-a spus că îmi va respecta contractul până la final

Cornel Ţâlnar (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Proiectul domnului Negoiţă sună frumos. Tot ce ne-a promis până acum s-a realizat, sunt convins că se vor face şi astea. În vestiar nu au fost niciodată alte probleme în afara banilor. Atmosfera la Dinamo a fost bună tot timpul. Acum băieţii s-au liniştit şi din punctul ăsta de vedere. Am avut o discuţie cu domnul Negoiţă şi mi-a spus că îmi va respecta contractul până la final. Mai mult de atât nu pot să spun", a declarat Ţălnar, a cărui înţelegere cu Dinamo este valabilă până la sfârşitul sezonului 2013/2014.

În ceea ce priveşte o posibilă poziţionare a echipei la finalul campionatului pe un loc care să permită participarea în Liga Europa, Ţălnar spune că va fi extrem de dificil: "Obiectivul nu s-a schimbat. Şi dânsul şi noi toţi dinamoviştii ne dorim un loc de cupă europeană, dacă se poate realiza nu ne dăm la o prate. Dar va fi foarte greu, diferenţa de puncte s-a menţinut, pentru că nu depinde numai de noi. Dacă şi ceilalţi bat diferenţa va fi aceeaşi. Vor fi probleme dacă spunem prin absurd că prindem locul trei şi mergem într-o cupă europeană, pentru că vor fi patru tururi preliminare. O echipă care joacă opt meciuri fără să faci o pregătire optimă pentru campionat, va avea mari probleme. Poate ar fi mai rentabil să nu ne ducem, dar din punctul de vedere al blazonului şi feţei lui Dinamo trebuie să mergem. Cea care va merge de pe locul trei va fi o echipă sacrificată în campionatul viitor. Noi jucăm şi sperăm să obţinem acest lucru".

Referitor la partida cu Astra Giurgiu, tehnicianul consideră că rezultatul este foarte important în perspectiva finală a clasamentului. "E un meci foarte important pentru noi, care poate să însemne foarte mult în perspectiva finală a clasamentului. Băieţii sunt pregătiţi, sperăm într-un rezultat favorabil şi să avem spectatori cât mai mulţi. La ultimul meci acasă am rămas plăcut surprinşi de numărul mare de suporteri. Sperăm să avem măcar primul inel al stadionului plin de oameni, pe care să nu-i dezamăgim. Astra are o echipă bună, jucători valoroşi. Din multe puncte de vedere e bine că jucăm pe Arena Naţională, dar nu şi din cel al gazonului. Nu ne-am antrenat deloc pe iarbă de şase zile. Toate au fost pe sintetic, am distrus tendoanele jucătorilor, plâng săracii, dar nu avem ce face. Nu sunt dezăpezite, e mocirlă, iar la Arena Naţională nu avem voie să ne antrenăm, doar să jucăm", a mai spus Ţălnar.

Partida Dinamo-Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici