Tătăruşanu a fost eroul Derby-ului della Maradonnina. Portarul român a scos un penalty executat de Lautaro Martinez VIDEO

  • Ciprian Tătăruşanu, portarul celor de la Milan, a parat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Inter.
  • Derby della Madonnina s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1.
508 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu a fost eroul Derby-ului della Maradonnina. Portarul român a scos un penalty executat de Lautaro Martinez VIDEO

Tătăruşanu a fost eroul derby-ului Della MAradonnina

Unul dintre cele mai vechi derby uri ale Italiei, cel dintre Milan şi Internazionale, a avut un protagonist român. Ciprian Tătăruşanu, portarul diavolilor roşii, a apărat un penalty executat de Lautaro Martinez. Românul s-a aflat între buturi datorită accidentării titularului Maignan.
 
“L-am studiat pe Lautaro Martinez în săptămâna premergătoare meciului. Şi pe Calhanoglu l-am studiat, dar el mă cunoaşte mai bine din perioada în care a jucat cu noi” (nr.r. – Calhanoglu s-a transferat de la Milan la Inter), a declarat Tătăruşanu după meci. 
 
Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Calhanoglu, tot din penalty, dar Milan a profitat de autogolul lui de Vrij şi a egalat în minutul 17.
 
Primul Derby della Madonnina a avut loc în 1909, pe 10 ianuarie, atunci când Milan a învins Inter cu 3-2. Cele mai multe goluri s-au marcat în 1949, Inter învingând cu 6-5 Milanul. Paolo Maldini deţine recordul de prezenţe în derby, cu 56 de meciuri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici