Tecău a primit un trofeu special din partea organizatorilor BRD Năstase Ţiriac Trophy

Organizatorii turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy i-au acordat un trofeu special, creat de artistul Ioan Nemţoi, lui Horia Tecău, singurul jucător care s-a impus de trei ori consecutiv pe tabloul de dublu, se arată într-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

77 afișări
Imaginea articolului Tecău a primit un trofeu special din partea organizatorilor BRD Năstase Ţiriac Trophy

Tecău a primit un trofeu special din partea organizatorilor BRD Năstase Ţiriac Trophy (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer şi-au confirmat statutul de principali favoriţi pe tabloul de dublu BRD Năstase Ţiriac Trophy şi s-au impus în finala jucată la 27 aprilie împotriva polonezilor Mariusz Fyrstenberg şi Marcin Matkowski, câştigătorii din 2006 ai competiţiei de la Bucureşti.

Horia Tecău a intrat astfel în istoria turneului găzduit de Arenele BNR drept jucătorul român cu cele mai multe victorii pe zgura de la Bucureşti şi singurul jucător care reuşeşte să se impună de trei ori consecutiv pe tabloul de dublu.

El a câştigat BRD Năstase Ţiriac Trophy în 2012 cu suedezul Robert Lindstedt şi în 2013 alături de belarusul Max Mirnîi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici