Tecău şi Vandeweghe, în semifinalele probei de dublu mixt de la Australian Open

Horia Tecău şi Coco Vandeweghe (SUA) vor întâlni perechea Treat Huey (Filipine) - Andreja Klepac (Slovenia), în semifinalele probei de dublu mixt de la Australian Open, informează site-ul oficial al competiţiei.

377 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Vandeweghe, în semifinalele probei de dublu mixt de la Australian Open

Tecău şi Vandeweghe, în semifinalele probei de dublu mixt de la Australian Open (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Coco Vandeweghe (SUA) şi Horia Tecău au trecut de americanii Bethanie Mattek-Sands şi Bob Bryan, favoriţi 2, în trei seturi, cu scorul 6-3, 6-7 (5), 10-6, după o oră şi 31 de minute.

Vandeweghe şi Tecău se vor confrunta pentru un loc în finală cu Andreja Klepac (Slovenia) şi Treat Huey (Filipine). Klepac şi Huey au câştigat în două seturi, cu 6-2, 7-5, întâlnirea cu Yung-Jan Chan (Taiwan) şi Rohan Bopanna (India), favoriţi 3, într-o oră de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici