Teixeira va evolua în următoarele două sezoane la Astra Giurgiu

Mijlocaşul portughez Filipe Teixeira, al cărui contract cu Petrolul Ploieşti a expirat la 1 iulie, va evolua în următoarele două sezoane la Astra Giurgiu, a anunţat, miercuri, gruparea finanţată de Ioan Niculae, pe contul oficial de Facebook.

114 afișări
Imaginea articolului Teixeira va evolua în următoarele două sezoane la Astra Giurgiu

Teixeira va evolua în următoarele două sezoane la Astra Giurgiu (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Mijlocaşul Filipe Teixeira a ajuns la un acord cu clubul Astra pentru un contract valabil următoarele două sezoane. Portughezul se va prezenta în această seară la antrenamentul echipei, sub comanda lui Marius Şumudică", se menţionează pe site-ul de socializare citat.

În vârstă de 34 ani, mijlocaşul portughez a fost ofertat în această vară şi de conducerea clubului Steaua. În cariera sa, Filipe Teixeira a mai jucat la formaţiile Felgueiras, Istres, Leiria, Paris Saint-Germain, Academica Coimbra, West Bromwich Albion, Barnsley, Metalurg Doneţk, FC Braşov, Rapid, Al Shaab şi Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici