Totul pentru fotbal. Ce sacrificii a făcut cea mai cunoscută jucătoare din România

Teodora Meluţă, fundaşul echipei naţionale şi al echipei Lugano, a fost invitată la emisiunea „Viaţa mea în fotbal”, de la Aleph News. Jucătoarea a mărturisit că a făcut sacrificii mari pentru a-şi urma visul, dar că totul a meritat.

139 afișări
„Fotbalul m-a maturizat. M-a schimbat”, a declarat Teo Meluţă în interviul acordat Iuliei Maria în cadrul emisiunii „Viaţa mea în fotbal”.
 
Tânăra sportivă are şi un sfat pentru părinţii care nu vor să-şi lase fiicele să se apuce de fotbal: „Nu mi pare ok această mentalitate. Mi-au scris multe fetiţe: „Cum aş putea să-i conving pe ai mei să mă lase la fotbal?”. Nu e ok această mentalitate. E trist să afli că există părinţi care gândesc aşa. Nu consideri că e ok pentru copilul tău? Lasă-l să încerce!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici