Transferuri de criză la FCSB: Alexandru Buziuc e noua achiziţie a roş-albaştrilor

  • FCSB l-a transferat pe Alexandru Buziuc de la Academica Clinceni
  • Atacantul are 26 de ani şi a venit liber de contract
  • Gabriel Debeljuh şi Alexandru Albu sunt următoarele ţinte ale lui FCSB
149 afișări
Imaginea articolului Transferuri de criză la FCSB: Alexandru Buziuc e noua achiziţie a roş-albaştrilor

Foto: Instagram FCSB

Nu ştii prea multe despre ei, dar Buziuc, Debeljuh sau Albu, dar ar putea fi viitoarele staruri de la FCSB. Alexandru Buziuc este primul jucător care a semnat. Atacantul de 26 de ani a venit gratis de la Clinceni, echipă pentru care a dat cinci goluri în acest sezon. 
 
Atacantul lui Hermannstadt, Gabriel Debeljuh, şi fundaşul Alexandru Albu, tot de la Clinceni, sunt următoarele ţinte. Niciunul dintre ei nu are o cotă de piaţă mai mare de 300.000 de euro. FCSB i-a mai adus până acum şi pe Sergiu Buş şi Marius Briceag, ambii liberi de contract. 
 
Ar putea fi cea mai "ieftină" campanie de achiziţii de la FCSB din istorie. În sezonul trecut, echipa a băgat peste 3 milioane de euro în transferuri, iar în urmă cu doi ani, peste 7 milioane de euro. Pretenţiile rămân însă aceleaşi. FCSB este calificată în preliminariile Europa League, iar obiectivul este ca echipa să prindă grupele competiţiei. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici