Trei suporteri croaţi au fost împiedicaţi să intre la meciul cu Dinamo

Trei suporteri croaţi au fost împiedicaţi joi seară să intre pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde se va disputa meciul Dinamo - Hajduk Split, din turul trei preliminar al Ligii Europa, deşi aveau bilete de acces.

16 afișări
Imaginea articolului Trei suporteri croaţi au fost împiedicaţi să intre la meciul cu Dinamo

Trei suporteri croaţi au fost împiedicaţi să intre la meciul cu Dinamo (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cei trei, care îşi cumpăraseră biletele "la negru", au fost opriţi de forţele de ordine în momentul în care încercau să intre pe stadion pe la porţile de acces spre Tribuna I.

Cei trei fani nu aveau asupra lor însemne ale echipei croate Hajduk Split.

FC Dinamo a anunţat miercuri printr-un comunicat postat pe site-ul oficial că accesul spectatorilor în sectoarele rezervate oaspeţilor de pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare este interzis la meciul cu Hajduk şi că fanii care vor purta însemne ale formaţiei croate vor fi evacuaţi din stadion.

Douăzeci de suporteri au fost duşi, joi, la Secţia 10 de poliţie, 17 ai echipei Hajduk Split şi trei dinamovişti, iar alţi 11 fani români, printre care unul ce purta însemnele Stelei, au fost conduşi la Secţia 14, după o bătaie care a avut loc în zona magazinului Unirea din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat, pentru MEDIAFAX că aproximativ 50 de suporteri ai formaţiilor Dinamo şi Hajduk Split s-au întâlnit în zona magazinului Unirea, unde a avut loc un conflict, iar jandarmii au intervenit pentru a-i despărţi. "E un procedeu importat din fotbalul englez, fair-fight, când membri ai celor două galerii se întâlnesc înaintea meciului în număr egal şi se iau bătaie", a explicat Militaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici