Treisprezece fani polonezi, duşi la poliţie

Treisprezece suporteri polonezi, veniţi la Bucureşti pentru meciul Steaua - Legia Varşovia, au fost duşi, miercuri, la poliţie, după ce asupra lor s-au găsit materiale pirotehnice, cuţite şi substanţe interzise, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

129 afișări
Imaginea articolului Treisprezece fani polonezi, duşi la poliţie

Treisprezece fani polonezi, duşi la poliţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unsprezece suporteri au fost duşi la secţia 21, iar doi la Biroul de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog (BCCOA).

Jandarmeria a organizat un filtru la intrarea în Bucureşti de pe autostrada A1, fiind oprite toate maşinile cu număr de Polonia şi fanii controlaţi.

"La un control asupra unor suporteri polonezi au fost găsite materiale pirotehnice şi explozive ascunse în rucsacuri, în încălţăminte şi în obiecte de vestimentaţie. Asupra unui suporter a fost descoperit un cuţit şi o cagulă, iar asupra altora s-au găsit câteva ţigări cu substanţe interzise, cel mai probabil cannabis. Următoorul pas va fi conducerea lor către secţiile de poliţie, unde li se vor întocmi acte de constatare pentru infracţinile de port ilegal de arme, material explozibil şi substanţe interzise", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Cei mai mulţi dintre suporterii polonezi vin la Bucureşti cu microbuze, autocare şi autoturimse proprii. Tot miercuri, două aeronave cu fani polonezi au aterizat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Pe de altă parte, la ora transmiterii acestei ştiri, în Centrul Vechi se află aproximativ o sută de suporteri, zona fiind supravegheată de Jandarmerie şi Poliţie. Fanii vor fi conduşi de jandarmi până la Arena Naţională.

Partida Steaua Bucureşti - Legia Varşovia are loc astăzi, de la ora 21.45, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici