Turneul Campionilor. Roger Federer l-a "executat" pe Dominic Thiem. Şanse de calificare în semifinale pentru elveţian

Roger Federer păstrează şanse de calificare în semifinalele Turneului Campionilor după ce l-a învins, marţi seară, pe Dominic Thiem, în duelul reverurilor clasice, cu o mână.

1895 afișări
Imaginea articolului Turneul Campionilor. Roger Federer l-a "executat" pe Dominic Thiem. Şanse de calificare în semifinale pentru elveţian

Turneul Campionilor. Roger Federer l-a învins pe Dominic Thiem

Elveţianul, neînvins în carieră în meciul doi din grupe la ATP Finals, şi-a conservat recordul intact, graţie victoriei cu 6-2, 6-3. Kevin Anderson, viitorul său adversar de joi, este lider în Grupa "Lleyton Hewitt", cu două victorii în primele două meciuri, iar finala pentru semifinale se anunţă incendiară, ambii jucători excelând la capitolul servicii. Federer a pierdut doar şase puncte pe serviciu în meciul cu Thiem, Anderson a cedat opt puncte în faţa lui Nishikori, iar elveţianul are o revanşă de luat, după ce Anderson l-a învins dramatic în sferturile de la Wimbledon, 13-11 în decisiv.

Dominic Thiem nu este, încă, matematic eliminat de la Turneul Campionilor, însă are nevoie de victorie cât mai clară în faţa lui Nishikori şi ajutor din partea lui Anderson în meciul cu Federer.

Kevin Anderson va avea emoţii în privirea calificării doar dacă este învins de Federer cu 2-0, iar Nishikori îl învinge pe Thiem, tot cu 2-0. În această situaţie, cei doi calificaţi vor fi decişi de procentajul mai mare de game-uri câştigate, dintre Anderson, Federer şi Nishikori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici