Turneul final al Cupei României la baschet feminin va avea loc la Satu Mare

Federaţia Română de Baschet a decis duminică să acorde dreptul de organizare a Turneului final al Cupei României la baschet feminin, echipei CSM Satu Mare.

36 afișări
Imaginea articolului Turneul final al Cupei României la baschet feminin va avea loc la Satu Mare

Turneul final al Cupei României la baschet feminin va avea loc la Satu Mare

Comisia FR Baschet a luat decizia în prezenţa reprezenţilor echipelor calificate, după ce a consultat toate ofertele de organizare, cea a echipei CSM Satu Mare fiind cea mai ridicată.

Tot duminică a avut loc şi tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele Cupei României, care se vor desfăşura, în 25 martie, astfel: LMK BC Sepsi Sf. Gheorghe - BC ICIM Arad şi CSM Satu Mare - SCM CSS Craiova.

Învingătoarele din semifinale vor juca a doua zi, cu trofeul pe masă, iar în deschidere va avea loc finala mică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici