"U" Jolidon Cluj, înfrângere şi în ultimul meci din Liga Campionilor

Vicecampioana la handbal feminin "U" Jolidon Cluj şi-a încheiat, sâmbătă, participarea în Liga Campionilor, cu o înfrângere, a şasea, în grupa B, cu campioana Ungariei, Gyor ETO, scor 37-26 (17-14).

134 afișări
Imaginea articolului "U" Jolidon Cluj, înfrângere şi în ultimul meci din Liga Campionilor

"U" Jolidon Cluj, înfrângere şi în ultimul meci din Liga Campionilor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Gyor a intrat în teren fără vedeta Anita Gorbicz, considerând că ultima clasată din grupă îi oferă ocazia să ruleze lotul. "U" Jolidon a replicat curajos, 5-5 (min. 11), dar treptat, cu rezerve sau fără, Gyor şi-a impus ritmul (10-6, min. 16). Ardelencele au ţinut "trena", în limita posibilului, 15-13 (min. 27), dar pauza a arătat tot avantaj pentru gazde, 16-14.

"U" Jolidon a continuat evoluţia ambiţioasă, 22-20 (min. 40), arătând că nu a ajuns degeaba în faza grupelor. Antrenorul gazdelor, spaniolul Martin, nu a fost deloc încântat de jocul elevelor sale, le-a certat, a încercat să le motiveze. Dar Gyor nu a forţat prea mult, în pofida scorului final, decât pentru a obţine a 6-a victorie din grupă. "U" Jolidon şi-a luat rămas-bun de la Liga Campionilor cu un meci bun, timp de 40 de minute, dar tardiv şi în faţa singurei echipe la care nu putea emite pretenţii.

Marcatoare:

Gyor - Szepesi 7 goluri, Loke 5, Kovacisc 5, Amorim 3, Lekici 4, Hornyak 3, Radicevici 3, Gorbicz 2, Orban 2, Redei 1, Tervel 1, Korsos 1

"U" Jolidon Cluj - Chintoan 9 goluri, Dincă 4, Tivadar 4, Senocio 3, Cartaş 3, Vădineanu 2, Florea 1.

Ardelencele aflate la prima participare în faza grupelor Ligii Campionilor nu au reuşit să obţină vreun punct, încheind pe locul 4 în grupa B, ultimul, fără vreo şansă de a mai continua, nici măcar în Cupa Cupelor, în care va merge echipa de pe locul trei. Aceasta va fi decisă duminică seara, după meciul dintre Krim Ljubljana şi Podravka Koprivnica. Gyor ETO este calificată în grupele principale, "en-fanfare", cu 6 victorii din 6 posibile (12 puncte).

Rezultatele complete ale formaţiei clujene în grupa B sunt următoarele: 27-28 şi 23-31 cu Krim Ljubljana, 20-25 şi 26-37 cu Gyor ETO, 19-20 şi 21-28 cu Podravka.

Primele două clasate obţin calificarea în grupele principale, iar echipa de pe locul trei va continua în Cupa Cupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici