UEFA: Moldova va juca un meci cu porţile parţial închise şi a primit o amendă de 15.000 de euro

Echipa de fotbal a Republicii Moldova va disputa următorul meci de pe teren propriu cu porţile parţial închise, conform deciziei Comisiei de Disciplină a UEFA, după deschiderea unei proceduri disciplinare vizând meciul cu Rusia, din 9 octombrie, de la Chişinău.

86 afișări
Imaginea articolului UEFA: Moldova va juca un meci cu porţile parţial închise şi a primit o amendă de 15.000 de euro

UEFA: Moldova va juca un meci cu porţile parţial închise şi a primit o amendă de 15.000 de euro (Imagine: Constantin Vladescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Conform deciziei UEFA, sectorul 3 al fanilor locali de pe stadionul echipei moldovene va fi închis la următorul meci din competiţiile europene interţări.

De asemenea, federaţia din Moldova a fost amendată cu 15.000 de euro.

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva federaţiei de fotbal din Republica Moldova, după meciul cu Rusia, scor 1-2, de la Chişinău, din preliminariile Euro-2016. UEFA a notat că fanii moldoveni au aruncat fumigene şi au afişat bannere rasiste la meciul cu Rusia.

Moldova a încheiat pe ultimul loc Grupa G de calificare la Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici