Un băiat din Siria şi-a împlinit visul de a-l întâlni pe Ronaldo, după cutremur

Un băiat din Siria care le-a spus salvatorilor, după cutremurul devastator din februarie, că vrea să îl întâlnească pe Cristiano Ronaldo şi a ajuns faţă în faţă cu idolul său, după ce a fost invitat să vadă meciul clubului său Al Nassr în Arabia Saudită.

276 afișări
Imaginea articolului Un băiat din Siria şi-a împlinit visul de a-l întâlni pe Ronaldo, după cutremur

Nabil Saeed a făcut această cerere lucrătorilor de salvare din Siria într-un videoclip distribuit pe reţelele de socializare luna trecută, după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a lovit Turcia şi Siria, pe 6 februarie.

Saeed, învăluit în zâmbete, s-a întâlnit pentru scurt timp cu atacantul portughez înainte de meci. Cei doi au bătut palma şi s-au îmbrăţişat puternic.

„Când l-am văzut pe Ronaldo, am crezut că este un vis. Nu mi-a venit să cred. Când se va termina acest vis, nu ştiam. Mă rog la Dumnezeu ca acesta să nu fie un vis”, a declarat Saeed, pentru Reuters.

Saeed l-a încurajat pe Ronaldo şi pe Al Nassr, care a învins cu 3-1 pe Al Batin la Riyadh şi a rămas cu două puncte în fruntea Saudi Pro League.

„Mi-aş dori ca toată lumea să-l poată vedea pe Ronaldo. Este o persoană foarte drăguţă”, a mai spus Saeed.

Peste 50.000 de persoane au murit în urma cutremurului din Turcia şi Siria. Bilanţul victimelor din Siria este de peste 5.900 de morţi, potrivit autorităţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici