Un cal a fost spulberat în timpul unui raliu în Argentina - VIDEO

Pilotul argentinian Federico Villagra "El Coyote" a fost protagonistul unui incident neobişnuit în timp ce participa la un raliu în Argentina, când automobilul Mitsubishi Evo pe care îl conducea a lovit în plin un cal, care pur şi simplu a zburat în aer, informează presa locală.

430 afișări
Imaginea articolului Un cal a fost spulberat în timpul unui raliu în Argentina - VIDEO

Un cal a fost spulberat în timpul unui raliu în Argentina

Federico Villagra "El Coyote" participa la cursa de la Rio Negru, din campionatul de raliuri al Argentinei, în momentul în care în drumul său au apărut mai mulţi cai sălbatici. Chiar dacă a reuşit să evite parţial unul dintre animale, pe un altul l-a lovit din plin, calul zburând în aer circa zece metri, conform presei.

"A fost incredibil, nu ştiu când au apărut caii în drumul meu, nu i-am văzut. L-am lovit pe unul, a zburat pur şi simplu în aer. Am avut noroc pentru că nici eu şi nici copilotul meu nu am păţit nimic", a declarat Villagra.

Potrivit presei locale, calul lovit a fost eutanasiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici