Un fost campion thailandez la tir a fost împuşcat mortal

Un fost campion thailandez la tir, care a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 şi la cele de la Londra din 2012, a fost împuşcat mortal, a anunţat poliţia locală.

150 afișări
Imaginea articolului Un fost campion thailandez la tir a fost împuşcat mortal

Un fost campion thailandez la tir a fost împuşcat mortal (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)

Jakkrit Panichpatikum, în vârstă de 40 de ani, a fost ucis sâmbătă noapte, la Bangkok, în timp ce se deplasa la locuinţa soţiei sale. Cei doi aveau o relaţie tumultoasă, fiind în repetate rânduri pe prima pagină a tabloidelor.

Doi motociclişti l-au urmărit şi au tras mai multe focuri de armă asupra lui, susţine poliţia. "Ancheta este în curs, nu am stabilit înc motivul crimei", am declarat colonelul Pradit Taprasitkitti.

Soţia lui Panichpatikum a depus recent o plângere pentru violenţă domestică.

Jakkrit Panichpatikum a participat la JO de la Beijing şi de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici