Un jucător din Premier League, încătuşat după ce a fost acuzat că a furat o cutie de brânză

Fundaşul echipei Queens Park Rangers, Steven Caulker, a fost încătuşat după ce a fost acuzat că ar fi furat o cutie de brânză Philadelphia în valoare de 1,85 de lire sterline (2,36 euro), deşi salariul său săptămânal este de 40.000 de lire (51.000 de euro).

104 afișări
Imaginea articolului Un jucător din Premier League, încătuşat după ce a fost acuzat că a furat o cutie de brânză

Steven Caulker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul s-a petrecut într-un magazin al lanţului Tesco din Weybridge, Surrey, informează The Independent.

Jucătorul a fost lăsat să plece, după ce ar fi avut loc o confuzie la magazin.

Martorii care au discutat cu reporterii The Sun au declarat că jucătorul a părăsit magazinul, dar se întorcea cu brânza în mână atunci când poliţia a ajuns şi l-a încătuşat.

Jucătorul a fost destul de speriat când poliţia l-a arestat, dar a fost lăsat să plece, după ce s-a constatat că a fost o confuzie la plata cutiei de brânză.

"Poliţia a fost chemată după ce au apărut acuze de furt din magazin în cursul zilei de marţi. Problema a fost rezolvată la magazin, iar colegii noştri au decis să nu facă plângere", a declarat un purtător de cuvânt al Tesco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici