Un suedez condamnat la închisoare pe viaţă susţine că a intenţionat să îl împuşte pe Ibrahimovici

Un suedez în vârstă de 43 de ani, condamnat la închisoare pe viaţă pentru omor şi tentativă de omor, susţine, în autobiografia sa, că în urmă cu câţiva ani a intenţionat să îl împuşte pe fotbalistul Zlatan Ibrahimovici, enervat pentru că maşina jucătorului era parcată ilegal, informează thelocal.se.

90 afișări
Imaginea articolului Un suedez condamnat la închisoare pe viaţă susţine că a intenţionat să îl împuşte pe Ibrahimovici

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Peter Mangs, autorul mai multor atacuri armate în Malmo în perioada 2003-2010, a notat că văzând automobilul Ferrari de culoare roşie al lui Ibrahimovici parcat ilegal s-a enervat şi s-a dus în casă pentru a lua o armă. El a calificat faptul că Ibrahimovici parcase ilegal drept "comportament tipic balcanic". Mangs a luat arma, dar când s-a întors în locul în care văzuse maşina, aceasta nu mai era acolo.

Mangs a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 2013 pentru două crime şi opt tentative de omor.

Zlatan Ibrahimovici s-a născut la Malmo în 1981 şi şi-a început cariera la echipa locală. Ibrahimovici joacă la Paris Saint-Germain din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici