Unde se antrenează Naţionala de fotbal feminin a Chinei, după ce a fost plasată în carantină

Echipa naţională de fotbal feminin a Chinei a fost obligată să se antreneze pe holul hotelului din Brisbane în care a fost cazată. Jucătoarele sunt plasate în carantină, după ce au existat temeri privind răspândirea noului coronavirus, relatează The Guardian.

101 afișări
Imaginea articolului Unde se antrenează Naţionala de fotbal feminin a Chinei, după ce a fost plasată în carantină

Unde se antrenează Naţionala de fotbal feminin a Chinei, după ce a fost plasată în carantină

Jucătoarele din China au sosit în Brisbane săptămâna trecută pentru meciurile de calificare la Jocurile Olimpice, însă acestora li s-a solicitat să rămână în camerele de hotel până la data de 5 februarie. Astfel, fotbalistele nu au avut posibilitatea să se antreneze normal, iar ele au fost fotografiate în timp ce se pregăteau pe holul hotelului din Brisbane.

Medicul Jeannette Young, care este şi directorul Departamentului de Sănătate din statul Queensland, a confirmat anterior că măsura luată asupra naţionalei de fotbal feminin a Chinei a fost una de precauţie, toate jucătoarele fiind sănătoase.

Naţionala Chinei ar urma să sosească joi în Sydney, iar o zi mai târziu să întâlnească Thailanda, în primul meci din calificările pentru Jocurile Olimpice. Ulterior, vor urma meciurile cu Taiwan şi Australia, programate pe 10, respectiv 12 februarie.

Cel puţin 425 de persoane au murit ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus în China, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 20.438, conform bilanţului publicat marţi dimineaţă de autorităţile medicale de la Beijing, potrivit site-ului agenţiei Dpa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici