Unirea Alba Iulia - Oţelul Galaţi, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Unirea Alba Iulia a obţinut, vineri, a treia victorie din acest sezon al Ligii I, în urma succesului repurtat în faţa echipei Oţelul Galaţi, cu scorul de 3-1 (0-0), într-o partidă disputată pe teren propriu, în etapa a XIV-a a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului Unirea Alba Iulia - Oţelul Galaţi, scor 3-1, în Liga I

Unirea Alba Iulia - Oţelul Galaţi, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Fl. Dan '59, Olah '61 şi Grozav '81, pentru gazde, respectiv Paraschiv '89, pentru oaspeţi.

În minutul 30, Sergiu Costea a marcat în poarta lui Baotici, dar golul a fost anulat de arbitrul Robert Dumitru, la semnalizarea unuia dintre tuşieri pentru că mijlocaşul Unirii Alba Iulia se afla în poziţie de ofsaid.

În minutul 44, Florin Dan a trimis balonul în bara din dreapta a porţii lui Bautici, în urma unei mingii respinse de zidul echipei Oţelul Galaţi.

1-0: Florin Dan a deschis scorul cu un şut de la aproximativ 18 metri, pe jos, la colţuil scurt al porţii apărate de Baotici.

2-0: Călin Cristea a centrat în careul de 6 m, Baotici a respins greşit, fiind incomodat de Sergiu Costin, şi balonul a ajuns la Olah, care trimis în plasă, la colţul lung.

3-0: Gicu Grozav a stabilit scorul final cu un şut, din prima, lateral dreapta, la colţul lung.

3-1: Paraschiv a şutat slab de la aproximativ 19 metri, Cernea a plonjat, balonul l-a lovit în genunchi şi a sărit peste portarul Unirii Alba Iulia, după care a intrat în poartă.

Unirea: Alba Iulia: 12. Cernea - 17. I. Bălan, 2. Poverlovici, 13. Vujadinovici,23. Bucurică - 19. Fl. Dan (7. Grozav '79), 5. Dâlbea, 26. N. Varga (20. Olah '46), 14. C. Cristea - 15. S. Costea (6. Rădoi '67), 18. Veljovici. Antrenor: Adrian Falub.

Oţelul: 1. Baotici - 3. Râpă, 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 23. Sălăgeanu - 15. Ibeh (27. Pena '70), 29. Giurgiu, 26. Neagu, 6. Pătraş (10. Mojsov '54) - 30. G. Paraschiv, 9. Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: N. Varga '20, Cernea '74 / Neagu '34, Axente '36, Sârghi '42, Ibeh '70

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Dorin Mudura, Stelian Slabu (asistenţi) - Adrian Comanescu (rezervă).

Observatori: Nicolae Dobrescu, Corneliu Fecioru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici