Unirea Alba Iulia - Steaua Bucureşti, scor 2-1, în Liga I

Formaţia Unirea Alba Iulia a obţinut, sâmbătă, prima victorie în întâlnirile directe în faţa echipei Steaua, în urma succesului repurtat, cu scorul de 2-1 (1-1), în etapa a XXX-a a Ligii I.

267 afișări
Imaginea articolului Unirea Alba Iulia - Steaua Bucureşti, scor 2-1, în Liga I

Unirea Alba Iulia - Steaua Bucureşti, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Mircea_Rosca/Mediafax Foto)

Partida de sâmbătă a fost a şasea dintre cele două echipe, două fiind încheiate la egalitate şi trei câştigate de Steaua Bucureşti.

Golurile partidei de sâmbătă au fost marcate de Veljovici '24, Florin Dan '83 pentru Unirea Alba Iulia, respectiv Arman Karamyan '43 pentru Steaua.

1-0: Baciu şi Jelev au ezitat în propriul careu, balonul a ajuns la Veljovici şi atacantul Unirii Alba Iulia a înscris cu un şut din cădere, în colţul din stânga al porţii lui Zapata.

Imediat după gol, antrenorul Blaz Sliskovici a fost nevoit să efectueze prima modificare, după o accidentare a lui Poverlovici, care a fost înlocuit de Galiassi de Sousa.

1-1: Arman Karamyan a rămas singur cu Rotaru, în urma unei erori a lui Ionuţ Bălan, şi a restabilit egalitatea cu un şut pe sub portarul formaţiei din Alba Iulia.

2-1: Florin Dan a readus-o pe Unirea în avantaj după ce a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, în partea dreaptă a lui Zapata.

Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 17. I. Bălan, 13. Poverlovici (3. Galiassi '25), 2. Vujadinovici, 23. Bucurică - 20. A. Olah, 5. Dâlbea, 19. Fl. Dan, 14. C. Cristea (11. Enzo Bruno '63), - 24. Veljovici, 33. N. Jovanovici (7. Stanciu '70). Antrenor: Blaz Sliskovici.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski, 5. Jelev, 17. Baciu, 18. P. Marin - 16. Nicoliţă (14. Toja '81), 8. Ov. Petre, 19. Pleşan (10. Cr. Tănase '57), 11. Arm. Karamian (9. Kapetanos '64) - 28. Stancu, 24. Surdu. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Rotaru '80 / Nicoliţă '14, P. Marin '42

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Cristian Nica, Eduard Dumitrescu (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Octavian Goga, Nicolae Grigorescu.

Steaua Bucureşti a suferit a doua înfrângere în acest sezon în faţa unei echipe care ocupa ultimul loc în clasament, după ce, în prima etapă a returului, a pierdut, pe teren propriu, în faţa formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici