Unirea Urziceni obţine prima victorie în Liga Campionilor, scor 4-1, cu Glasgow Rangers - VIDEO şi GALERIE FOTO

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a III-a a grupei G a Ligii Campionilor, obţinând astfel prima victorie în această competiţie.

122 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni obţine prima victorie în Liga Campionilor, scor 4-1, cu Glasgow Rangers - VIDEO şi GALERIE FOTO

Unirea Urziceni obţine prima victorie în Liga Campionilor, scor 4-1, cu Glasgow Rangers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru Unirea Urziceni au marcat Bilaşco '32, Lafferty '49 (autogol), McCulloch '59 (autogol) şi Brandan '65, în timp ce Glasgow a punctat prin Ricardo Vilana (autogol), în minutul 2.

Scorul a fost deschis de echipa scoţiană după numai 2 minute de joc.

Lovitură de colţ pentru gazde, balonul a ajuns la Mendes, la 20 de metri, care a şutat spre poartă, lovitura sa fiind deviată de Ricardo Vilana în plasa propriei echipe, scor 1-0 pentru Glasgow Rangers.

Vezi aici rezumatul video al meciului

Echipa pregătită de Dan Petrescu a egalat în minutul 32, prin Bilaşco. Tiberiu Bălan a şutat în careu pentru Brandan, argentinianul a centrat în faţa porţii, de unde atacantul echipei Unirea Urziceni a trimis în poarta apărată de McGregor.

În minutul 38, Davis (Glasgow) a ratat un penalti, dictat de arbitrul Eric Braamhaar după un henţ în careu al lui Bruno Fernandes.

Unirea Urziceni îşi măreşte avantajul pe tabela de marcaj, scor 2-1 în minutul 49. Un şut al lui Iulian Apostol este deviat cu călcâiul de Bruno Fernandes, balonul fiind uşor atins de Lafferty înainte de a intra în poarta scoţienilor.

Zece minute mai târziu, Unirea Urziceni se distanţează pe tabelă, scor 3-1, printr-un nou autogol al celor de la Glasgow. Tiberiu Bălan a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, iar McCulloch îşi trimite în propria plasă cu capul, de la 8 metri.

Scorul final, 4-1 pentru Unirea Urziceni, este stabilit în minutul 65, de Brandan, care a şutat puternic spre poartă, din afara careului, fără şansă pentru portarul McGregor.

Glasgow Rangers: 1. McGregor - 16. Whittaker, 6. McCulloch, 3. Weir, 5. Papac - 8. Thomson - 14. Naismith, 7. Davis, 4. Mendes (27. Lafferty '46), 11. Rothen (10. Novo '66) - 18. Miller. Antrenor: Walter Smith.

Unirea Urziceni: 74. Tudor - 24. Maftei, 16. Nicu (11. Onofraş '19), 6. Galamaz, 22. Bruno Fernandes, 19. Brandan - 21. T. Bălan (30. Frunză '75), 18. Ricardo, 32. Apostol, 9. Varga (10. Pădureţu '89) - 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Naismith '58 / Brandan '37, Ricardo Vilana '61

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Eric Braamhaar, ajutat de asistenţii Patrick Franciscus Gerritsen şi Rob van de Ven. Arbitru de rezervă a fost Richard Liesveld.

Delegat UEFA a fost desemnat islandezul Gudmundur Petursson, iar observator de arbitri danezul Kaj Ostergaard.

De la jumătatea primei reprize, meciul s-a desfăşurat în condiţii de ploaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici