Usain Bolt a anunţat că nu va mai concura în 2015

Atletul jamaican Usain Bolt a anunţat, luni, că a decis să nu mai concureze în acest an, el urmând astfel să lipsească de la reuniunea de la Bruxelles, programată vineri, în cadrul circuitului Diamond League.

121 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt a anunţat că nu va mai concura în 2015

Usain Bolt (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

"După emoţiile ultimelor săptămâni la Campionatele Mondiale de la Beijing, am decis să nu mai concurez în 2015. Mă gândesc deja la anul următor şi la Jocurile Olimpice de la Rio, unde voi încerca să îmi apăr titlurile la 100 m, 200 m şi 4x100 m. Mă voi bucura acum de o mică pauză de la antrenamente pentru a-mi încărca bateriile, iar luna viitoare îmi voi relua pregătirea. Am concurat la Bruxelles de multe ori şi este una dintre cele mai bune reuniuni din circuit. Pista este rapidă şi întotdeauna tribunele sunt pline. Eram nerăbdător să alerg acolo în acest an, dar mă bucur că închei sezonul fără accidentări şi pregătit pentru 2016", a notat Bolt pe pagina sa de Facebook.

Potrivit nbcsports.com, Usain Bolt nu a mai fost învins într-o cursă individuală din data de 6 iunie 2013, ceea ce înseamnă că perioada de invincibilitate va fi de peste 950 de zile la următorul său concurs, în 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici