V. Becali: Selecţionerul Franţei e o legendă, cel al României e un puşti care nu degaja 40 de metri

Impresarul Victor Becali a declarat, duminică, la Sport.ro, că selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, este o legendă, în timp ce antrenorul reprezentativei României, Răzvan Lucescu, e "un puşti" care nu degaja 40 de metri când era fotbalist.

12 afișări
Imaginea articolului V. Becali: Selecţionerul Franţei e o legendă, cel al României e un puşti care nu degaja 40 de metri

V. Becali: Selecţionerul Franţei e o legendă, cel al României e un puşti care nu degaja 40 de metri (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dacă ne aşteptam să batem în Franţa, înseamnă că ne uităm prea mult la filme, la seriale. Dacă e să facem o comparaţie, haideţi să vedem pe cine avem noi pe bancă şi pe cine au ei pe bancă. Păi ei au o legendă (n.r. Laurent Blanc), noi avem un puşti care nu degaja 40 de metri când era fotbalist (n. r. Răzvan Lucescu)", a spus Victor Becali.

Impresarul consideră că o propunere de prelungire a contractului selecţionerului Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Franţa de vineri ar fi fost inadecvată: "Cum să discuţi despre problema prelungirii contractului lui Răzvan chiar înaintea meciului cu Franţa? Astăzi se putea discuta, dar atunci nu, pentru că urma un meci foarte important. Dar dacă i s-a propus prelungirea contractului, cred că l-a şi semnat deja, fără să stea prea mult pe gânduri. Părerea mea e că i s-a propus prelungirea şi deja l-a semnat, şi nu este bine pentru fotbalul românesc".

Referitor la o eventuală revenire a atacantului Adrian Mutu la echipa naţională, Victor Becali a spus că jucătorul de la Fiorentina trebuie convocat din nou: "Fără îndoială, dacă era Mutu la meciul cu Franţa, altul era rezultatul. Când o să revină Mutu după suspendare, selecţionerul nu mai are cum să nu-l mai cheme, pentru că nu-şi mai permite. Dacă Răzvan bătea Albania şi Belarus, îşi permitea să-şi facă încăpăţânările lui. El trebuie să se înţeleagă că echipa naţională nu este echipa familiei, e echipa naţională. Însă eu cred că Răzvan trebuie să-şi ducă munca la bun-sfârşit cât timp mare are şanse la calificare".

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici