Va juca Radu Drăguşin împotriva lui Haaland? Presa engleză anticipează primul 11 al lui Tottenham

  • Tottenham Hotspur, noua echipă a lui Radu Drăguşin, primeşte vineri seară pe Manchester City în turul patru al Cupei Angliei.
  • Spurs au câştigat toate întâlnirile cu City pe stadionul Tottenham Hotspur.
  • James Maddison ar putea reveni în echipa londoneză.
1615 afișări
Imaginea articolului Va juca Radu Drăguşin împotriva lui Haaland? Presa engleză anticipează primul 11 al lui Tottenham

Ange Postecoglou se pregăteşte să îi facă pe „liliecii” din nordul Londrei să viseze la titlul mult aşteptat, dacă blestemul lui Manchester City pe stadionul Tottenham Hotspur va continua vineri seara.

Au trecut 16 ani chinuitori de când Spurs nu a ridicat un trofeu major şi Cupa FA reprezintă cea mai bună şansă de a pune capăt acestei secete în 2023 / 24.

Man City ar putea juca cu Erling Haaland şi Kevin De Bruyne în tandem pentru prima dată din august, Pep Guardiola fiind foarte dornic să înregistreze prima sa victorie în fieful nord londonezilor.

De cealaltă parte, în opinia jurnaliştilor englezi de la 90min.com, Tottenham pentru meciul de vineri seară din cupă va alinia un prim unsprezece care nu îl are în componenţă pe românul Radu Drăguşin.

Se pare că Postecoglou va da credit în centru apărării lui Cristian Romero şi lui Micky van de Ven. Romero a ratat primul duel din Premier League al sezonului din cauza suspendării, dar poate fi omul care să-l oprească pe Haaland.

Olandezul de Ven a lipsit şi el de la întâlnirea din decembrie. Van de Ven a revenit la acţiune împotriva lui Man Utd în urmă cu două săptămâni, după o lungă perioadă de absenţă, iar viteza sa de recuperare va fi esenţială pentru a se asigura că Haaland nu domină spaţiul din spatele apărării lui Spurs.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici