Valentin Lazăr, Dinamo: În primul rând, este vina noastră că nu am reuşit să ţinem de rezultat

Valentin Lazăr, mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, a preferat să nu se pronunţe în privinţa fazelor controversate din meciul încheiat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 2-2, şi crede că el şi coechipierii lui sunt principalii vinovaţi pentru că au fost egalaţi pe final.

276 afișări
Imaginea articolului Valentin Lazăr, Dinamo: În primul rând, este vina noastră că nu am reuşit să ţinem de rezultat

Valentin Lazăr, Dinamo: În primul rând, este vina noastră că nu am reuşit să ţinem de rezultat (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

"Am avut 2-0 şi nu am reuşit să închidem meciul. Sunt foarte supărat că am pierdut două puncte pe final. Mergem înainte, pentru că nu avem de ales. În primul rând, este vina noastră că nu am reuşit să ţinem de rezultat, să nu le dăm ocazia să ajungă la poartă, că erau în 10 oameni. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj", a afirmat Valentin Lazăr, la Digi Sport.

La mecciul cu Astra, fanii echipei Dinamo au cerut, din nou, demisia antrenorului Ioan Andone. Întrebat dacă antrenorul în vârstă de 56 de ani va fi demis, Lazăr a replicat: "Nu ştiu, aşteptăm şi noi să vedem. S-a strigat demisia şi în meciul trecut la 4-0, dar şi astăzi, când am avut 2-0. Noi trebuie să ajungem în play-off, apoi vom vedea ce va fi", a adăugat Lazăr.

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a 14-a din Liga 1 de fotbal. Nemec a deschis scorul pentru gazde, în prima repriză, iar Hanca a dublat avantajul, în debutul părţii secunde. În minutul 83, Săpunaru a redus din diferenţă, după o lovitură liberă, iar Nicoară a egalat, din penalty, în prelungirile partidei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici