Verdictul în procesul lui Oscar Pistorius va fi anunţat la 11 septembrie

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, s-a încheiat, vineri, la Pretoria, verdictul urmând să fie anunţat la 11 septembrie.

65 afișări
Imaginea articolului Verdictul în procesul lui Oscar Pistorius va fi anunţat la 11 septembrie

Verdictul în procesul lui Oscar Pistorius va fi anunţat la 11 septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom reveni aici la 11 septembrie, la ora 9.30, pentru verdict", a spus judecătoarea Thokozile Masipa, punând capăt unui proces de peste cinci luni.

Parchetul a cerut condamnarea pentru omor, în timp ce apărarea a susţinut ipoteza accidentului.

Oscar Pistorius, 27 de ani, riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat că a ucis-o cu premeditare pe Reeva Steenkamp, cu care avea o relaţie de trei luni, când a împuşcat-o, la 14 februarie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici