Veşti proaste din Italia: Irina Begu, eliminată în primul tur la Roma

Irina Begu (113 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului de la Roma, după ce a pierdut în faţa rusoaicei Daria Kasatkina (21 WTA), scor 2-6, 6-7.

168 afișări
Imaginea articolului Veşti proaste din Italia: Irina Begu, eliminată în primul tur la Roma

Veşti praste din Itlaia: Irina Begu, eliminată în primul tur la Roma

În primul set, românca s-a menţinut la egalitate cu Kasatkina doar până la doi, moment din care rusoaica a trecut la conducerea jocului şi nu i-a mai dat nicio şansă. În actul secund, Begu a făcut un joc mai solid, a condus cu 5-2, iar la 5-3 a avut minge de meci, însă nu a fructificat-o. Alte două astfel de oportunităţi le-a mai avut la 5-4, dar Kasatkina a replicat din nou şi a trimis setul în tie-break, unde s-a impus cu 7-5.

A fost a opta confruntare dintre cele două şi a şaptea victorie pentru Kasatkina. Unica victorie a lui Begu a venit în 2016, chiar în optimile de la Roma, scor 6-1, 6-4.

În următoarea rundă, Daria Kasatkina o va înfrunta pe Katerina Siniakova (45 WTA), iar învingătoarea din acest duel ar putea să o întâlnească pe Simona Halep (2 WTA) în optimi, în cazul în care românca trece de Vondrousova sau Strycova.

Irina Begu a ajuns pe tabloul principal de la Foro Italico după ce a trecut de calificări. Românca s-a impus contra tenismenelor Daria Gavrilova şi Monica Puig. În clasamentul dat publicităţii luni de WTA, Irina a coborât 17 poziţii şi este acum în afara top 100, pe locul 113, cu 584 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici