Victor Becali: Transferul lui Nicoliţă la Standard Liege a picat

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că transferul mijlocaşului Bănel Nicoliţă de la Steaua la formaţia belgiană Standard Liege a picat deoarece discuţiile dintre părţi nu s-au concretizat.

144 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Transferul lui Nicoliţă la Standard Liege a picat

Victor Becali: Transferul lui Nicoliţă la Standard Liege a picat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu mai există transferul lui Nicoliţă la Standard Liege, au existat nişte discuţii care până la urmă nu s-au concretizat", a spus Victor Becali.

Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă, ajunsese, luni, la un acord pentru transferul său la formaţia Standard Liege.

Nicoliţă a primit un document prin care se poate transfera la o altă echipă în schimbul sumei de 700.000 de euro. Echipele interesate de Nicoliţă au mai fost Kuban Krasnodar (Rusia), Samsunspor (Turcia), AS Nancy şi Lens (ambele Franţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici