Victor Cornea şi grecul Petros Tsitsipas au câştigat turneul de tenis de la Bolzano

  • Parteneriatul dintre sibianul Victor Cornea şi grecul Petros Tsitsipas (fratele celebrului Stefanos Tsitsipas) continuă cu succes.
  • Românul şi elenul, favoriţi numărul 1, au câştigat astăzi finala de dublu a turneului de la Bolzano (Italia).
  • Ţinta celor doi este calificarea, anul viitor, pe tabloul principal la turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon.
163 afișări
Imaginea articolului Victor Cornea şi grecul Petros Tsitsipas au câştigat turneul de tenis de la Bolzano

Victor Cornea, dreapta, şi grecul Petros Tsitsipas

Victor Cornea si Petros Tsitsipas, capi de serie numărul 1, au câştigat, astăzi, proba de dublu a turneului internaţional de tenis de la Bolzano, Italia, competiţie dotată cu premii în valoare de 25.000 $, prilej cu care au obţinut 20 de puncte în clasamentul ATP.

Pe zgura italiană, Victor Cornea şi Petros Tsitsipas au avut un parcurs fără greşeală. Nu au pierdut niciun set şi, mai mult, nu au cedat niciun game pe propriul serviciu.

În finală, au învins perechea Marco Bortolotti (Italia) şi Daniel Dutra da Silva (Brazilia) cu scorul de 6-3 6-4, meci în care adversarii nu au avut nici măcar o minge de break, iar Victor şi Petros au convertit două mingi de break din cele 7 pe care le-au avut.

Pentru Cornea, titlul de la Bolzano este primul din acest an la nivelul ITF 25k şi al 4-lea din carieră, după cele 3 obţinute în Italia, Spania şi Slovacia în 2019.
La general, este al 22-lea titlu din carieră obţinut de Victor Cornea în proba de dublu, în turneele din calendarul Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Cei jucători vor putea fi văzuţi în România la turneul Sibiu Open, de la sfârşitul lunii septembrie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici