Victor Hănescu, Adrian Ungur şi Marius Copil vor participa la turneul challenger de la Arad

Tenismenii Victor Hănescu (81 ATP), Adrian Ungur (134 ATP) şi Marius Copil (154 ATP) vor participa la turneul challenger de la Arad, dotat cu premii în valoare totală de 35.000 de euro, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

71 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu, Adrian Ungur şi Marius Copil vor participa la turneul challenger de la Arad

Victor Hănescu (Imagine: Andreea Balaurea / Mediafax Foto)

Cea de-a patra ediţie a BRD Arad Challenger va avea loc în perioada 1-8 iunie, la Activ Club.

Victor Hănescu, finalist în 2012 la Arad, va fi principalul favorit al turneului, în timp ce spaniolul Pere Riba (98 ATP) va fi cap de serie numărul 2. Favoritul trei este canadianul Frank Dancevici (124 ATP), urmat de jucătorul din Bosnia-Herţegovina, Damir Dzumhur (131 ATP).

Adrian Ungur (134 ATP), câştigătorul de anul trecut, şi Marius Copil, finalist la aceeaşi ediţie, vor fi şi ei capi de serie.

Un alt român prezent pe tabloul principal va fi Victor Crivoi.

Accesul la meciurile turneului va fi liberă pe toată perioada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici