Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Gstaad

Tenismanul Victor Hănescu, locul 54 ATP, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Gstaad (Elveţia), dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

108 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Gstaad

Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Gstaad (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Hănescu a beneficiat în turul doi de abandonul spaniolului Roberto Bautista Agut, cap de serie numărul 8 şi poziţia 48 în ierarhia mondială, în momentul în care românul conducea cu scorul de 7-6 (7/2), 3-2.

În sferturile de finală, Victor Hănescu îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre elveţianul Roger Federer, cap de serie numărul unu şi locul 5 ATP, şi germanul Daniel Brands, poziţia 55 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Gstaad, Hănescu va primi 45 de puncte ATP şi un cec în valoare de 12.040 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici