Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Tenismanul Victor Hănescu (55 ATP) s-a calificat, marţi, în turul secund al BRD Năstase-Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro, care se desfăşoară la Arenele BNR din Bucureşti.

186 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Victor Hănescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Hănescu, care este singurul jucător din România rămas pe tabloul de simplu, l-a învins în primul tur pe germanul Matthias Bachinger (109 ATP), venit din calificări, cu scorul de 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 25 de minute.

Pentru calificarea în turul secund, Hănescu şi-a asigurat 20 de puncte ATP şi un cec în valoare de 7.100 de euro.

În turul secund, Hănescu îl va întâlni pe rusul Mihail Iujnîi (locul 30 ATP şi cap de serie numărul 4), care evoluează direct în această fază a competiţiei.

Calificarea în turul secund la BRD Năstase-Ţiriac Trophy este prima pentru Hănescu după 2007, când jucătorul român a ajuns până în finală.

La precedentele cinci ediţii, cu excepţia celei din 2012 când nu a participat, Hănescu a fost eliminat de fiecare dată în primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici