VIDEO EXCLUSIV | Din 10 în 10, cu Drăgulescu. "La şapte ani, eram la karate, tot la clubul Steaua. La 37, îmi doresc să mai urc pe prima treaptă a podiumului, să reuşesc să mă calific la JO. La 47..."

Marian Drăgulescu a fost unul dintre premianţii Galei Laureaţilor a CSA Steaua, chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani. Campion european în 2017 la sol şi medaliat cu argint la sărituri, în Sala Polivalentă din Cluj, omul care a inventat o săritură care-i poartă numele a făcut pentru ProSport o retrospectivă a vieţii sale, cu salturi din zece în zece ani.

306 afișări
Imaginea articolului VIDEO EXCLUSIV | Din 10 în 10, cu Drăgulescu. "La şapte ani, eram la karate, tot la clubul Steaua. La 37, îmi doresc să mai urc pe prima treaptă a podiumului, să reuşesc să mă calific la JO. La 47..."

VIDEO EXCLUSIV | Din 10 în 10, cu Drăgulescu. "La şapte ani, eram la karate, tot la clubul Steaua. La 37, îmi doresc să mai urc pe prima treaptă a podiumului, să reuşesc să mă calific la JO. La 47..."

Gimnastul cu 31 de medalii în palmares la competiţiile majore (Jocuri Olimpice, Campionate Europene şi Mondiale) se gândeşte deja... la Tokyo 2020 şi visează la singurul aur care îi lipseşte din colecţie.

"Abecedar, bastonaşe, liniuţe..."

Marian Drăgulescu, la 7 ani, ce făcea şi ce visa?
La şapte ani, eram la karate, tot la clubul Steaua. Eram chiar cu jumătate de an sau un an înainte să mă apuc de gimnastică, de care m-am îndrăgostit de altfel. Cam asta făceam la şapte ani. Bineînţeles - şi şcoală. Abecedar, bastonaşe, liniuţe.

Apoi, la 17 ani?
La 17 ani, eram la lotul olimpic de seniori, la gimnastică. La Reşiţa. Mă pregăteam de Campionatul European de Juniori, care a fost în 1998. Şi eram foarte emoţionat, pentru că era primul meu campionat major. Practic, acolo îmi dădeam eu seama dacă am sau nu ceva de spus în sportul pe care îl practicam deja de nouă ani de zile.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici