Viitorul Constanţa l-a transferat pe Bradley de Nooijer, un fundaş olandez în vârstă de 19 ani

Viitorul a anunţat transferul fundaşului olandez în vârstă de 19 ani, Bradley de Nooijer, ultima dată la divizionara secundă olandeză FC Dordrecht. Batavul poate evolua atât în centru, cât şi pe partea stângă, iar acesta a semnat pe două sezoane cu campioana României.

228 afișări
Imaginea articolului Viitorul Constanţa l-a transferat pe Bradley de Nooijer, un fundaş olandez în vârstă de 19 ani

Viitorul Constanţa l-a transferat pe Bradley de Nooijer, un fundaş olandez în vârstă de 19 ani

FC Dordrecht a anunţat transferul de vineri, în timp ce Viitorul a făcut anunţul câteva zile mai târziu. Pentru Dordrecht, noua achiziţie a lui Hagi a evoluat în 37 de meciuri oficiale şi a reuşit o pasă decisivă. În trecut, De Nooijer a mai jucat pentru grupele de juniori de la Sparta Rotterdam.

Bradley de Nooijer este cotat la 100.000 de euro şi are o selecţie la naţionala U17 a Olandei.

Trei dintre fotbaliştii transferaţi de Viitorul în această vară sunt aproape de o depărţire de echipa campioană: "Vom vedea dacă vor fi schimbări. Trebuie să ne despărţim frumos de jucători. Herea, Constantin şi Dumitraş nu au evoluat pentru că au jucat cu Salzburg. Vom vedea ce va fi. Voi da credit celor tineri", a declarat Hagi la finalul victoriei cu Concordia, scor 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici