Viitorul - Dinamo 1-0: Adrian Mihalcea, la a patra înfrângere consecutivă: "Lucrurile se vor redresa"

  • Dinamo a pierdut în deplasarea cu Viitorul
  • Virgil Ghiţă a marcat unicul gol al meciului
  • Adrian Mihalcea: "Trebuie să ţinem capul sus"
240 afișări
Imaginea articolului Viitorul - Dinamo 1-0: Adrian Mihalcea, la a patra înfrângere consecutivă: "Lucrurile se vor redresa"

sursa foto: MediafaxFoto

Dinamo rămâne pe ultimul loc în Liga 1. A pierdut şi în deplasarea cu Viitorul lui Hagi. Unicul gol al meciului a venit în minutul 17. Virgil Ghiţă a înscris în urma unui corner. Dinamo a avut şansa de a egala în repriza secundă, dar Vlad Achim a deviat în bară şutul lui Diego Fabbrini.

S-a terminat 1-0 pentru Viitorul, care se menţine pe primul loc în playot. Dinamo a pierdut toate meciurile cu Adrian Mihalcea pe bancă, trei în campionat şi unul în Cupă. Echipa are un singur gol marcat şi opt primite. 

 
"Din păcate, o nouă înfrângere, dar văd o schimbare de la meci la meci. Băieţii şi-au dorit, au fost momente când am pus Viitorul în dificultate. Trebuie să ţinem capul sus, să avem inspiraţie şi sunt convins că vor veni şi rezultatele. Nu sunt obosit deloc, dezamăgire există pentru că nu adunăm puncte, dar vor veni şi meciurile alea când vom câştiga. Eu am încrederea că lucrurile se vor redresa", a spus antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, după eşecul cu Viitorul.  

CLASAMENT PLAYOUT LIGA 1

7. Viitorul - 34 puncte
8. FC Voluntari - 27 puncte
9. Academica Clinceni - 26 puncte
10. Sepsi Sf. Gheorghe - 24 puncte
11. Hermannstadt - 21 puncte
12. Poli Iaşi - 18 puncte
13. Chindia Târgovişte - 17 puncte
14. Dinamo - 17 puncte 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici