Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, cere suspendarea meciurilor din Serie A

  • Ministrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora susţine suspendarea campionatului intern.
  • Deocamdată, Serie A nu a fost oprită.
  • Partida dintre Parma şi Spal a fost iniţial amânată.
73 afișări
Imaginea articolului Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, cere suspendarea meciurilor din Serie A

Sursa: Profimedia Images

Vincenzo Spadafora, ministrul sportului din Italia, a cerut ca meciurile din Serie A să fie suspendate în timpul epidemiei de coronavirus.

Partida dintre Parma şi Spal a fost oprită cu un minut înaintea fluierului de start. Jucătorii se aflau în tunelul ce duce spre terenul arenei lipsită de jucători Stadio Tardini. Arbitrii au anunţat că ministrul sportului a decis suspendarea imediată a sezonului din Serie A. Astfel, cele două echipe s-au întors la vestiare.

Cu toate acestea, partida a început cu 75 de minute mai târziu.

„Împărtăşesc viziunea lui Damiano Tommasi, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Italieni şi sunt de acord că Serie A trebuie suspendată. Nu are niciun sens să riscăm sănătatea jucătorilor, arbitrilor, antrenorilor şi a fanilor. Cred că este de datoria preşedintelui Federaţiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, să reflecteze din nou, fără să aştepte ca un jucător din Serie A să fie infectat, înainte să îşi asume această responsabilitate foarte serioasă”, a declarat Vincenzo Spadafora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici